Felice-edge banner

Dare to be brave – Felice | haar- & kleurstylist aan huis

Durf je karakter te tonen, rock je persoonlijkheid en straal met lef! Haar zoals jij wilt zijn, door een professional gestyled. Comfortabel met je eigen schoonheid en met een EDGE.

Stoer, eigenwijs en zacht; ik ben een echte nachtvlinder. Stil zitten is niet iets wat ik kan en een salon bleek daarom niet mijn ding. Ik ben way to flexible om op één plek te blijven. Ik houd van motorrijden, buiten zijn, uitdagingen en mensen leren kennen.
Als haarstylist ben ik opzoek naar het karakter van mijn klanten. Samen vinden we de persoonlijke schoonheid. Iedereen is het mooist  als ze hun eigen kracht vinden en deze te tonen. Mijn missie is de klant de ervaring te geven om gaaf te zijn zoals ze zijn. Karakter hebben is niet zo maar een trend volgen. Trends zijn voor inspiratie.

Mijn werkervaring
Na mijn kappersopleiding in Zwolle heb ik bij verschillende gerenommeerde kapsalons gewerkt. Bij deze kapsalons heb ik met veel plezier gewerkt en door middel van trainingen en ervaring ben ik doorgegroeid tot haarstylist. Ook trainingen in het buitenland hebben mij geholpen mijn niveau te bereiken. Ik ben technisch en creatief kleurspecialist en heb een goede allround kennis van veel producten en heb ruim 9 jaar ervaring. Het geven van stylingadviezen maakt onderdeel uit van mijn dagelijkse werk.

Styling aan huis
Een goed kapsel is meer dan alleen knippen. Een goed kapsel is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en geeft karakter aan jou uitstraling. De coupe is het begin en professionele kleuring, instructies voor mogelijkheiden voor styling en onderhoud maken het kapsel af. Vanzelfsprekend kan ik als kapster meer dan alleen knippen; bruidskapsels, hair- extensions zetten, opsteken, kleuradvies; kortom aan nagenoeg alle wensen op haargebied kan ik een invulling geven. Omdat ik het fijn vind mensen te helpen in een, voor hen, prettige omgeving is thuisknippen voor mij een fijne manier om mijn vak te beoefenen. Service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel en komen met een gezellige thuisservice beter tot hun recht.